Pizza Vegetariana – Deliciul Fără Carne în Fiecare Felie

O simfonie de ingrediente proaspete precum roșii zemoase, mozzarella cremoasă, ciuperci savuroase, vinete aromate, ardei colorați și dovlecel crocant.

38,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Vegetariana – Deliciul Fără Carne în Fiecare Felie

Category

Descriere

Pizza Vegetariana – Deliciul Fără Carne în Fiecare Felie 🌿

Îmbrățișează gusturile naturii cu Pizza Vegetariana – o simfonie de ingrediente proaspete precum roșii zemoase, mozzarella cremoasă, ciuperci savuroase, vinete aromate, ardei colorați și dovlecel crocant.

Bucură-te de Plăcerile Vegetariene 🍕

Pizza Vegetariana aduce pe masa ta explozia de arome a naturii. Roșiile proaspete formează o bază zemoasă, mozzarella de calitate adaugă cremozitate, iar legumele proaspete – ciuperci, vinete, ardei și dovlecel – completează gustul, oferind o experiență vegetariană autentică.

O Pauză Culinară Sănătoasă și Gustoasă 🌽

Fiecare mușcătură este o călătorie prin grădinile proaspete ale naturii. Ciupercile adaugă o textură bogată, vinetele aduc o notă aromată, ardeii colorează și dovlecelul crocant completează această pizza fără carne, oferindu-ți o pauză culinară sănătoasă și plină de gust.

Pizza Gourmet Fără Compromisuri 🌱

Cu Pizza Vegetariana, ne propunem să îți oferim o experiență gourmet fără a compromite gustul. Ingrediente proaspete, combinatii inedite și pasiunea noastră pentru bucătărie se regăsesc în fiecare felie. Comandă acum și bucură-te de o pizza delicioasă, perfect echilibrată și pregătită cu atenție la detalii.

Roșii, mozzarella, ciuperci, vinete, ardei, dovlecel. 450g

Tomatoes, mozzarella, mushrooms, eggplants, peppers, zucchini. 450g

Informații suplimentare

Greutate 450 g