Explorare Culinară cu Pizza Trevi – Mozzarella, Salsiccia și Friarielli pentru O Experiență Culinara Autentic Napolitană 🍕🧀🍖🥦

Pizza Trevi: O Călătorie Culinara în Inima Napoli cu Mozzarella, Salsiccia și Friarielli

Mozarella, salsiccia, friarielli (frunze de brocoli napoletan). 400g

Mozzarella, salsiccia (sausages), rapini (broccoli rabe leaves). 400g

42,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Explorare Culinară cu Pizza Trevi – Mozzarella, Salsiccia și Friarielli pentru O Experiență Culinara Autentic Napolitană 🍕🧀🍖🥦

Category

Descriere

Pizza Trevi – O Delicatesă Napolitană cu Mozzarella, Salsiccia și Friarielli 🍕🧀🍖🥦

Îmbogățește-ți experiența culinară cu Pizza Trevi – o călătorie direct în inima bucătăriei napolitane. Bucură-te de mozzarella catifelată, salsiccia suculentă și friarielli, frunze de brocoli napoletan, pentru o combinație inedită de arome și texturi. Descoperă autenticitatea gustului napolitan în fiecare mușcătură!

Arome Napolitane Autentice 🌿

Pizza Trevi aduce în farfurie arome autentice și tradiționale din Napoli. Mozzarella catifelată adaugă cremozitate, salsiccia suculentă oferă savoare intensă, iar friarielli completează cu o notă distinctă de prospețime. O experiență gustativă autentică napolitană.

Texturi Delicate, Gusturi Inedite 🍖

Fiecare feliuță de pizza este o explorare a texturilor și gusturilor inedite. Mozzarella se topește delicat, salsiccia adaugă o suculență inconfundabilă, iar friarielli contribuie cu o textură fermă și o notă de prospețime. O combinație perfect echilibrată pentru o experiență culinară autentic napolitană.

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Trevi nu este doar o pizza, ci o operă culinară pregătită cu măiestrie. Ingrediente de cea mai înaltă calitate, combinații savuroase și o coacere perfectă se întâlnesc pentru a crea o pizza premium dedicată iubitorilor de arome autentice și texturi inedite. Comandă acum și lasă-te purtat în atmosfera gustului napolitan autentic!

Informații suplimentare

Greutate 400 g