Pizza Quattro Stagioni: O Simfonie Culinară în Fiecare Felie

Experimentează diversitatea gusturilor cu Pizza Quattro Stagioni – o combinație sublimă de roșii proaspete, mozzarella cremoasă, ciuperci savuroase, prosciutto cotto delicat și ventricina suculentă, totul într-o porție generoasă de 450g

39,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Quattro Stagioni: O Simfonie Culinară în Fiecare Felie

Category

Descriere

Pizza Quattro Stagioni – O Simfonie Culinară în Patru Anotimpuri 🌍

Experimentează diversitatea gusturilor cu Pizza Quattro Stagioni – o combinație sublimă de roșii proaspete, mozzarella cremoasă, ciuperci savuroase, prosciutto cotto delicat și ventricina suculentă, totul într-o porție generoasă de 450g.

Bucură-te de Cele Patru Anotimpuri în Fiecare Felie 🍕

Fiecare ingredient reprezintă un anotimp distinct în această pizza gourmet. Roșiile proaspete aduc prospețimea primăverii, mozzarella cremoasă completează gustul dulce al verii, ciupercile savuroase reprezintă toamna, iar prosciutto cotto și ventricina aduc căldura iernii. O simfonie a gusturilor în fiecare mușcătură.

Armonie Gustativă între Salată și Cârnat 🥓

Prosciutto cotto, delicat și aromat, se îmbină perfect cu ventricina, oferind o notă intensă și suculentă. Această armonie dintre salată și cârnat adaugă complexitate gustului, oferind o experiență culinară de neuitat în fiecare porție de 450g.

Pizza Premium, Oferită cu Pasiune 🌟

Pizza Quattro Stagioni este un festin gourmet pregătit cu atenție la detalii. Ingrediente proaspete, combinații inedite și o porție generoasă de 450g pentru a împărți experiența cu cei dragi. Comandă acum și bucură-te de o pizza premium, livrată direct la ușa ta.

Informații suplimentare

Greutate 450 g