Pizza Prosciutto Crudo e Rucola – O Simfonie de Gusturi Italiene Autentice

Experimentează o călătorie gustativă în Italia cu Pizza Prosciutto Crudo e Rucola – roșii zemoase, mozzarella cremoasă, prosciutto crudo suculent, rucola proaspătă, roșii cherry explozive și pecorino rafinat în fiecare felie. Comandă acum pentru o experiență premium autentic italiană!

Roșii, mozzarella, prosciutto crudo, rucola, cherry, pecorino. 450g

Tomatoes, mozzarella, prosciutto crudo, arugula, cherry tomatoes, pecorino cheese. 450g

42,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Prosciutto Crudo e Rucola – O Simfonie de Gusturi Italiene Autentice

Category

Descriere

Pizza Prosciutto Crudo e Rucola – O Simfonie de Gusturi Italiene Autentice 🇮🇹

Experimentează autenticitatea bucătăriei italiene cu Pizza Prosciutto Crudo e Rucola – o combinație perfectă de roșii zemoase, mozzarella cremoasă, prosciutto crudo suculent, rucola proaspătă, roșii cherry explozive și pecorino rafinat.

Bucură-te de Aromele Intense ale Italiei 🍕

Fiecare ingredient aduce un omagiu gusturilor italiene autentice. Roșiile proaspete adaugă o dulceață delicată, mozzarella conferă cremozitate, prosciutto crudo aduce o notă sărată, iar rucola proaspătă completează cu o prospețime subtilă. Roșiile cherry și pecorino adaugă straturi suplimentare de savoare, transformând fiecare mușcătură într-o experiență de neuitat.

Echilibru Perfect între Arome și Texturi Diverse 🌿

Prosciutto crudo oferă o textură suculentă, în timp ce rucola aduce o notă crocantă și proaspătă. Combinarea roșiilor cherry explozive și a pecorino-ului adaugă o complexitate distinctivă, creând un echilibru perfect între aromele intense și texturile diverse. Pizza Prosciutto Crudo e Rucola este un adevărat festin culinar.

Pizza Premium, Pregătită cu Pasiune 🌟

Această pizza premium este mai mult decât o simplă delicatesă – este o operă de artă culinară. Pregătită cu pasiune și ingredientele cele mai fine, Pizza Prosciutto Crudo e Rucola aduce autenticitatea bucătăriei italiene direct la tine acasă. Comandă acum pentru o experiență gastronomică autentic italiană în fiecare mușcătură.

Informații suplimentare

Greutate 450 g