Pizza Pistacchio: Deliciul Gourmet al Mozarellei, Mortadelei și Fisticului

Descoperă Aromele Unice ale Italiei cu Pizza Pistacchio – Mozarella, Mortadela și Fistic pentru O Experiență Culinara Inconfundabilă

Mozarella, mortadela, fistic. 400g

Mozzarella, mortadela (pork sausages), pistachio. 400g

42,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Pistacchio: Deliciul Gourmet al Mozarellei, Mortadelei și Fisticului

Category

Descriere

Pizza Pistacchio – O Delicatesă Gustoasă cu Mozarella, Mortadela și Fistic 🍕🥜

Închide ochii și lasă-te răsfățat de Pizza Pistacchio – o simfonie delicioasă de mozzarella cremoasă, mortadela savuroasă și fistic crocant. Descoperă gustul inconfundabil al acestui trio gourmet, creat pentru a-ți oferi o experiență culinară de neuitat.

Arome Gourmet În Fiecare Mușcătură 🌿

Cu Pizza Pistacchio, vei fi transportat în lumea aromei autentice italiene. Mozzarella de cea mai bună calitate adaugă o cremozitate delicată, mortadela bogată în arome completează cu savoare, iar fisticul crocant aduce un contrast fascinant de texturi și gusturi.

Fistic Crocant pentru o Textură Unică 🥜

Secretul acestei pizze stă în fisticul crocant, care adaugă nu doar un plus de savoare, ci și o textură inconfundabilă. Fisticul se îmbină armonios cu mozzarella și mortadela, creând un ansamblu perfect echilibrat pentru a-ți încânta simțurile.

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Pistacchio nu este doar o pizza obișnuită – este o experiență gourmet, pregătită cu atenție la detalii și pasiune pentru a oferi un deliciu autentic. Comandă acum și bucură-te de savoarea mozzarellei, a mortadelei și de crocantul inconfundabil al fisticului în fiecare mușcătură.

Informații suplimentare

Greutate 400 g