Pizza Parmiggiana: Deliciu Italian cu Roșii, Mozzarella, Vinete și Pecorino

Pizza Parmiggiana – o combinație rafinată de roșii zemoase, mozzarella cremoasă, vinete aromate și pecorino cu savoare intensă.

Roșii, mozzarella, vinete, pecorino. 450g

Tomatoes, mozzarella, eggplants, pecorino cheese. 450g

39,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Parmiggiana: Deliciu Italian cu Roșii, Mozzarella, Vinete și Pecorino

Category

Descriere

Pizza Parmiggiana – Deliciu Italian Autentic cu Roșii, Mozzarella, Vinete și Pecorino 🍕🍆🧀

Bucură-te de autenticitatea bucătăriei italiene cu Pizza Parmiggiana – o combinație rafinată de roșii zemoase, mozzarella cremoasă, vinete aromate și pecorino cu savoare intensă. Descoperă gustul inconfundabil al acestei pizze, pregătită cu pasiune și măiestrie.

Arome Italiene Delectabile 🌿

Cu fiecare mușcătură, Pizza Parmiggiana te transpune direct în inima Italiei. Roșiile proaspete adaugă dulceață, mozzarella catifelată oferă cremozitate, iar vinetele aromate completează cu o notă distinctivă. Pecorino, cu savoarea sa intensă, adaugă un strat suplimentar de gust autentic italian.

Texturi Fine, Gusturi Refined 🧀

Textura mozzarellei se îmbină armonios cu vinetele, creând un echilibru perfect între catifelare și savoare. Pecorino adaugă o notă rafinată și salină, transformând fiecare mușcătură într-o experiență gourmet cu arome autentice și texturi fine.

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Parmiggiana este o operă culinară pregătită cu grijă și măiestrie. Ingrediente proaspete, combinări savuroase și o coacere perfectă se întâlnesc pentru a crea o pizza premium dedicată iubitorilor de autenticitate italiană. Comandă acum și lasă-te captivat de aromele rafinate ale unei pizza deosebite!

Informații suplimentare

Greutate 450 g