Pizza Margherita: Gust Autentic Italian cu Roșii, Mozzarella și Busuioc

Gust Autentic Italian cu Roșii, Mozzarella și Busuioc

Roșii, mozzarella, busuioc. 400g

Tomatoes, mozzarella, basil. 400g

32,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Margherita: Gust Autentic Italian cu Roșii, Mozzarella și Busuioc

Category

Descriere

Pizza Margherita – Simplitate și Gust Autentic Italian cu Roșii, Mozzarella și Busuioc 🍕🍅🧀

Descoperă gustul autentic al Italiei cu Pizza Margherita – o alegere clasică cu ingrediente simple și savuroase. Bucură-te de roșii proaspete, mozzarella catifelată și aroma intensă a busuiocului, toate armonizate într-o pizza delicioasă de 400g.

Gust Autentic al Bucătăriei Italiene 🌿

Pizza Margherita este o expresie autentică a savoarei italiene. Roșiile proaspete aduc dulceață, mozzarella catifelată oferă cremozitate, iar busuiocul adaugă o notă aromatică subtilă. Combinarea acestor ingrediente simple crează o sinfonie perfectă a gustului clasic italian.

Texturi Delicate și Arome Subtile 🧀

Textura mozzarellei se îmbină delicat cu roșiile, oferind o experiență catifelată în fiecare mușcătură. Busuiocul proaspăt adaugă o notă subtilă și aromatică, completând gustul rafinat al acestei pizza clasice.

Pizza Clasică, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Margherita de 400g este o alegere perfectă pentru cei care apreciază simplitatea și autenticitatea. Pregătită cu măiestrie și ingrediente de cea mai înaltă calitate, această pizza reprezintă o călătorie directă în inima bucătăriei italiene. Comandă acum și bucură-te de gustul clasic al unei pizza Margherita autentice.

Informații suplimentare

Greutate 400 g