Pizza Carbonara – O Delicatesă Culinară cu Mozzarella, Pancetta, Ou și Pecorino 🍕🧀🍳

Bucură-te de Deliciul Aromelor Sofisticate cu Pizza Carbonara – Un Amestec Savuros de Mozzarella, Pancetta, Ou și Pecorino

Mozzarella, pancetta, ou, pecorino. 400g

Mozzarella, pancetta (bacon), egg, pecorino cheese. 400g

39,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Carbonara – O Delicatesă Culinară cu Mozzarella, Pancetta, Ou și Pecorino 🍕🧀🍳

Category

Descriere

Pizza Carbonara – O Delicatesă Culinară cu Mozzarella, Pancetta, Ou și Pecorino 🍕🧀🍳

Încântă-ți papilele gustative cu Pizza Carbonara – o combinație rafinată de mozzarella catifelată, pancetta crocantă, ou cremos și pecorino sărat. Descoperă savoarea autentică a bucătăriei italiene în fiecare mușcătură!

Arome Italiene Cuceritoare 🌿

Pizza Carbonara te poartă în inima Italiei cu fiecare mușcătură. Mozzarella catifelată adaugă cremozitate, pancetta crocantă oferă savoare intensă, oul cremos completează cu textura delicată, iar pecorino adaugă un strop de sărăcie. Toate aceste ingrediente se armonizează perfect, creând o simfonie a aromelor.

Texturi Delicate, Gusturi Refined 🧀

Fiecare feliuță de pizza este o experiență deosebită. Mozzarella se topește delicat, pancetta adaugă o notă crocantă, oul conferă o cremozitate inconfundabilă, iar pecorino completează cu savoare. O combinație perfect echilibrată pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi.

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Carbonara nu este doar o pizza obișnuită, ci o operă culinară pregătită cu măiestrie. Ingrediente de cea mai înaltă calitate, combinații savuroase și o coacere perfectă se întâlnesc pentru a crea o pizza premium dedicată iubitorilor de arome bogate și texturi delicate. Comandă acum și lasă-te purtat în lumea gustului autentic italian!

Informații suplimentare

Greutate 400 g