Pizza Americana: Un Festin Culinar cu Roșii, Mozzarella, Ciuperci, Ardei și Salsiccia

Explorare Culinară cu Pizza Americana – Roșii, Mozzarella, Ciuperci, Ardei, Salsiccia, Prosciutto Cotto, Ceapă și Măsline pentru O Experiență Culinara Unică 🍕🍅🧀🍄🌶️🍖🧅🫒

Roșii, mozzarella, ciuperci, ardei, salsiccia, prosciutto cotto, ceapă, măsline. 400g

Tomatoes, mozzarella, mushrooms, peppers, salsiccia (sausages), prosciutto cotto, onion, olives. 400g

39,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Americana: Un Festin Culinar cu Roșii, Mozzarella, Ciuperci, Ardei și Salsiccia

Category

Descriere

Pizza Americana – O Festină Culinară cu Roșii, Mozzarella, Ciuperci, Ardei, Salsiccia, Prosciutto Cotto, Ceapă și Măsline 🍕🍅🧀🍄🌶️🍖🧅🫒

Îmbogățește-ți experiența culinară cu Pizza Americana – o simfonie a gusturilor cu ingrediente variate precum mozzarella catifelată, ciuperci proaspete, ardei colorați, salsiccia suculentă, prosciutto cotto delicat, ceapă crocantă și măsline pline de savoare. Bucură-te de un festin cu arome autentice!

Arome Variate ale Americii 🌶️

Pizza Americana aduce în farfurie arome bogate și variate. Roșiile proaspete adaugă o dulceață naturală, mozzarella catifelată oferă cremozitate, iar combinarea ciupercilor, ardeilor, salsiccii, prosciutto cotto, cepei și măslinilor completează cu savoare și texturi diverse. O călătorie gustativă prin diversitatea bucătăriei americane.

Texturi Inedite, Gusturi Exotice 🍖

Fiecare bucată de pizza este o aventură culinară. Mozzarella se topește delicat, ciupercile adaugă o textură fermă, salsiccia și prosciutto cotto oferă suculență, iar ceapa și măslinele aduc un echilibru perfect de arome. O explozie de gusturi exotice în fiecare mușcătură!

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Americana nu este doar o pizza, ci o operă culinară pregătită cu măiestrie. Ingrediente proaspete, combinații savuroase și o coacere perfectă se întâlnesc pentru a crea o pizza premium dedicată iubitorilor de arome bogate și texturi inedite. Comandă acum și transformă fiecare masă într-un festin culinar autentic!

Informații suplimentare

Greutate 450 g