Pizza Amatriciana – O Delicatesă Italiană cu Roșii, Mozzarella, Pancetta, Ceapă și Pecorino 🍕🍅🧀🥓🧅

Explorare Culinară cu Pizza Amatriciana – Roșii, Mozzarella, Pancetta, Ceapă și Pecorino pentru O Experiență Culinara Unică 🍕🍅🧀🥓🧅

Roșii, mozzarella, pancetta, ceapă, pecorino. 400g

Tomatoes, mozzarella, pancetta (bacon), onion, pecorino cheese. 400g

39,00 lei

Program Delivery

Luni & Marți: 12:00-22:00

Miercuri & Joi: 12:00-15:00; 18:00-22:00

Vineri & Sâmbătă: 12:00-22:00

Duminică: 12:00-15:00

Pizza Amatriciana – O Delicatesă Italiană cu Roșii, Mozzarella, Pancetta, Ceapă și Pecorino 🍕🍅🧀🥓🧅

Category

Descriere

Pizza Amatriciana – O Delicatesă Italiană cu Roșii, Mozzarella, Pancetta, Ceapă și Pecorino 🍕🍅🧀🥓🧅

Bucură-te de arome autentice ale bucătăriei italiene cu Pizza Amatriciana – o combinație excepțională de roșii zemoase, mozzarella catifelată, pancetta crocantă, ceapă caramelizată și pecorino sărat. Descoperă savoarea tradițională a Italiei în fiecare mușcătură!

Arome Tradiționale Italiene 🌿

Pizza Amatriciana aduce în farfurie arome autentice și tradiționale. Roșiile proaspete adaugă o dulceață naturală, mozzarella catifelată oferă cremozitate, iar combinația de pancetta, ceapă caramelizată și pecorino completează cu savoare intensă. Un tribut adus bucătăriei autentice italiene.

Texturi Delicate, Gusturi Refined 🥓

Fiecare mușcătură este o călătorie prin texturi rafinate. Mozzarella se topește delicat, pancetta adaugă o notă crocantă, ceapa caramelizată aduce dulceață, iar pecorino completează cu savoare sărată. O armonie perfectă de texturi și gusturi în fiecare feliuță de pizza.

Pizza Premium, Pregătită cu Măiestrie 🌟

Pizza Amatriciana nu este doar o pizza, ci o operă culinară pregătită cu măiestrie. Ingrediente de cea mai înaltă calitate, combinații savuroase și o coacere perfectă se întâlnesc pentru a crea o pizza premium dedicată iubitorilor de arome bogate și autentic italiene. Comandă acum și experimentează tradiția culinară italiană în fiecare mușcătură!

Informații suplimentare

Greutate 400 g